Längelmäveden kalastusalue

Uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia


Kalastus alkaa Kaivannosta! Perinteinen kuoreenlipontatapahtuma järjestetään Kaivannon kanavalla Kangasalla perjantaina 28.4.2017 klo 20-23. Tapahtumassa pääsee maistelemaan paistettuja kuoreita sekä tutustumaan kuoreen lipontaan. Maksuttoman tilaisuuden juontaa Seppo Soittila ja järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Roineen-Mallasveden-Pälkäneveden kalastusalue sekä Längelmäveden kalastusalue. Tervetuloa! (lisätty 23.3.2017)

Tuoretta tietoa edunvalvonnasta. Sivulta osakaskunnat löytyy tuore Hannu Wirolan esitys osakaskuntien edunvalvonta-asioista sekä esimerkkejä käyttöoikeus- ja haittakorvauksista. Hyödyntäkää vapaasti. (lisätty 3.12.2012)

Uusi käyttö- ja hoitosuunnitelma Längelmäveden kalastusalueelle. 27.11.2010 pidetty kalastusalueen vuosikokous hyväksyi uuden kalastusalueen käyttö- ja hoitosuunnitelman. Suunnitelma kattaa vuodet 2011-2016. Uusi suunnitelma muun muassa korottaa verkon solmuvälejä sekä alamittoja ja se on luettavissa sivulta "Käyttö- ja hoitosuunnitelma". (lisätty 28.11.2010)

Kalastuskunnista toimivaksi yhteisöksi-historiikkia saatavilla Kangasalan ja Oriveden kirjakaupoista, hallituksen jäseniltä, sekä isännöitsijältä.

 
Yleistietoa

Ajankohtaista

Käyttö- ja hoitosuunnitelma
Yhtenäislupa
Kalavesien hoito
Valvonta
Osakaskunnat
Hallinto
Yhteystiedot, palaute


Web-toteutus: Jussi Kirjasniemi